Nieuw album: fort-hoek-van-holland

Nieuw album: serpo

Nieuw album: Alle panorama's

 

Nieuw album: Meest recent (2019)

De meest recente foto's zijn nu verzameld in dit album.

Salalah (Oman) 2017: alle resterende albums gepubliceerd!

Het reisalbum 'Salalah (Oman) 2017' is nu volledig gepubliceerd.

IJsland 2017: alle resterende albums gepubliceerd!

Het reisalbum 'IJsland 2017' is nu volledig gepubliceerd.

Ecuador 2018: alle resterende sub-albums on-line!

Het reisalbum 'Ecuador 2018' is nu volledig on-line.

Amazonia (Ecuador) 24-27 april 2018

Vanaf Quito met het vliegtuig naar Lago Agrio, en vervolgens een bustocht van twee uur gevolgd door een boottocht van nog eens twee uur om bij de Tapir Lodge aan te komen, diep het Cuyabeno reservaat. Vervolgens per boot een aantal dagen op zoek naar wilde dieren in het Amazonewoud.

Galapagos 20-23 april 2018

Deze avontuurlijke westelijke route met de zeilcatamaran Nemo I doet enkele van de meest afgelegen gebieden van de Galapagos aan. De langere etappes worden 's nachts gevaren. De route gaat na vertrek vanaf Santa Cruz rond het grootste eiland, Isabela en langs het ongerepte Fernandina, beide net uit het vuur geboren. Hoewel minder druk bezocht dan de populaire centrale en zuidoostelijke eilanden, is het desolate westen werkelijk uitzonderlijk.

 

De resterende albums van Maleisië 2017 in één keer on-line!

 5,6,7 en 8 mei 2017. Hieronder volgt een overzicht:

Maleisië » Penang » 5 mei 2017

Het eiland Penang is een Maleise eilandstaat van 293 km² gelegen in de Straat Malakka en wordt bevolkt door voornamelijk Chinese Maleisiërs. In dit album een indruk van de Titi Kerawang waterval die 's ochtends vroeg nog heerlijk rustig is. Vervolgens de "Snake Temple", een taoïstische tempel die in 1850 ter herinnering van de boeddhistische monnik Chor Soo Kong gebouwd is. De tempel wordt bevolkt door groefkopadders waarvan wordt gezegd dat zij uit eigen beweging hier verblijven. De Kek Lok Si-tempel is een boeddhistische tempel waarvan wordt gezegd dat het de grootste boeddhistische tempel in Maleisië is. Sinds 1890 wordt er aan deze tempel gebouwd, waardoor hij nog steeds niet als helemaal voltooid kan worden beschouwd en dus nog steeds groter wordt. De laatste twee foto's uit deze serie zijn panorama's.


image


Maleisië » Penang - Kuala Lumpur » 6 mei 2017
 
De Sam Poh Tong tempel is een Chinese boeddhistische tempel gebouwd in een kalkstenen grot en is de oudste en bekendste grottempel in de staat Perak, Maleisië. De tempel is gebouwd in een ruwe kalksteengrot in de bergen die zich op ongeveer 5 km van Ipoh bevindt. De tempelgevel dateert uit de jaren 1950. De tempel biedt bezoekers de mogelijkheid om schildpadden bij te zetten in de schildpadvijver als middel om je karma in balans te houden.

image

BOH Plantations Sdn. Bhd, de grootste thee-producent in Maleisië met zowel binnenlandse als internationale distributie. De BOH Tea Plantation, gelegen in Cameron Highlands is de grootste theeplantage in Maleisië. De laatste 5 foto's van het 'Cameron Highlands' album zijn panorama's.

image

Maleisië » Kuala Lumpur Bird Park » 7 mei 2017
 
Taman Burung Kuala Lumpur is een 20,9 hectare grote openbare volière in Kuala Lumpur. Het vogelpark maakt deel uit van de 60 hectare grote Lake Gardens en is een populaire toeristische attractie met gemiddeld 200.000 bezoekers per jaar. Het vogelpark herbergt meer dan 3000 vogels die meer dan 200 soorten vertegenwoordigen. 90% van de vogels zijn van lokale afkomst en 10% is geïmporteerd uit het buitenland.

image

Maleisië » Kuala Lumpur » 8 mei 2017
 
Ook Kuala Lumpur heeft een 'China Town'. Het gebied rond Petaling Street is een van de drukste toeristische centra van de stad. Het opvallende aan deze wijk is het multiculturele karakter. Een van de belangrijkste gebouwen in Chinatown is bijvoorbeeld de Indiase tempel, de Sri Maha Mariamman.

image
 
Tip: Maximaliseer de browser en scroll naar beneden om alle foto's te laden (klik op 'Meer Afbeeldingen'). Klik vervolgens op een van de foto's in het album om hem groter formaat te bekijken. Als je een touchscreen hebt kan je door de foto's 'swipen'! Ook kan je op 'play' rechtsboven in het scherm klikken om een diavoorstelling te beginnen.

 

Volgende pagina
Alle nieuws geladen