Alle reisalbums nu in betere kwaliteit!

De reisalbums zijn nu allemaal beschikbaar in een hogere resolutie! Voorheen werden alle foto's op de site geplaatst met een maximale resolutie van 580 pixels (lange zijde). Nu is dat 800 pixels wat gunstig is voor de beleving! Alle nieuwe albums worden voortaan geplaatst in deze hogere resolutie.

Vietnam 2009

Het reisalbum Vietnam is voor het eerst in zijn volledigheid gepubliceerd! Voorheen stond er alleen een kleine selectie op de site, nu zijn dat (bijna) alle foto's.

Update: Oude (en nieuwe) albums in betere kwaliteit

Update (16 dec 2017):

Vietnam toegevoegd.

Update (10 dec 2017):

Costa Rica toegevoegd.

Update (9 dec 2017):

India, Cyprus en Oman & UAE toegevoegd.

Update (7 dec 2017):

Turkije toegevoegd.

Update (5 dec 2017):

Japan toegevoegd.

Origineel bericht (3 dec 2017):

De volgende albums zijn nu beschikbaar in een hogere resolutie! Voorheen werden alle foto's op de site geplaatst met een maximale resolutie van 580 pixels (lange zijde). Nu is dat 800 pixels wat gunstig is voor de beleving! Er zullen nog meer albums volgen met een resolutie 'upgrade' maar dat zal wel wat tijd kosten.

 

Maleisië
Maleisië
Singapore
Singapore
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Fins Lapland
Fins Lapland
Abu Dhabi
Abu Dhabi
China
China
Oman
Oman
Japan
Japan
Turkije
Turkije

Galerij » Reizen » Verenigde Staten

Update (2 dec 2017):

Het album 'Verenigde Staten' is nu beschikbaar in een hogere resolutie! Voorheen werden alle foto's op de site geplaatst met een maximal resolutie van 580 pixels (lange zijde), panorama's uitgesloten. Nu is dat 800 pixels wat gunstig is voor de beleving! Er zullen nog meer albums volgen met een resolutie 'upgrade' maar dat zal wel wat tijd kosten.

Origineel bericht (18 nov 2017):

Met de publicatie van de drie sub-albums van de laatste dag in San Francisco is het fotoalbum met de foto's van de reis naar de Verenigde Staten eindelijk compleet. Het album 'Verenigde Staten' staat in de catergorie 'Reizen'.

Monument Valley

Contactformulier werkt weer

Het blijkt dat het contactformulier op de site helaas lange tijd niet goed werkte maar het is nu weer mogelijk om een e-mail te sturen!

-Michiel

Nieuw site thema voor MRS Fotografie

Vandaag is de site van MRS Fotografie in een nieuw jasje gestoken dankzij zpBootstrap, gemaakt door Vincent Bourganel. Dit is een mooie nieuwe theme voor de site die draait op Zenpage - een CMS plugin voor Zenphoto. Het werd na vele jaren met hetzelfde 'thema' tijd voor een nieuwe en moderne lay-out die op zowel op PC, tablet als smartphone goed moet werken. Graag even geduld dus terwijl de laatste puntjes op de iii's gezet worden!

En zo heeft MRSFOTOGRAFIE.nl er héél lang uitgezien:

mrs_fotografie_1413